9:00
Ένα ακόμη συναρπαστικό μάθημα ξεκίνησε στην Ακαδημία μας με ισπανικό ταμπεραμέντο! Αφού απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ, οι συμμετέχοντες ήταν έτοιμοι για δράση.
10:00
Ο σεφ μας ξεκίνησε την παράδοση, με τι άλλο, φυσικά με παέγια με θαλασσινά! Αλλιώς δεν μπορούμε να μιλάμε για Ισπανία.
10:30
Μετά συνεχίσαμε με απολαυστικά tapas, που ίσως δεν φημίζονται για το μέγεθος, αλλά σίγουρα για την υπέροχη γεύση τους!
11:30
Η απλότητα μερικές φορές κερδίζει, όπως και στην περίπτωση της ισπανικής τορτίγιας. Λίγα υλικά και πολλή αγάπη οδηγούν στη μοναδική τους γεύση, την οποία λάτρεψαν και οι συμμετέχοντες.
12:00
Αν και μπερδεύτηκαν λίγο με το γνωστό σε μας κεμπάμπ, οι συμμετέχοντες εξερεύνησαν τα σουβλάκια Μαυριτανίας, με τον σεφ μας να τους κάνει ιστορική αναδρομή για αυτό το πιάτο
12:30
Σίγουρα το μάθημα δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς γλυκό! Έτσι, ο σεφ μας μας απέδειξε για ακόμη μια φορά πώς μέσα από μια κατσαρόλα μπορεί να δημιουργηθεί η κρέμα Καταλάνα που σαγηνεύει σε κάθε μπουκιά!
13:00
Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη σε όλους σαγκρία, το τέλειο συνοδευτικό ποτό για το κλείσιμο του μαθήματος!