9:00

Οι μεσογειακές γεύσεις της Πορτογαλίας μας ταξίδεψαν στις 3 Φεβρουαρίου 2024 και μας έδωσαν πολλές ιδέες για νέες δημιουργίες!
10:00

Ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος μας καθοδήγησε να φτιάξουμε πρώτα λαχανόσουπα με λουκάνικο κάλντο βέρντε, για ζέσταμα!
10:30

Μετά το ζέσταμα, ανεβάσαμε περισσότερο την ένταση και φτιάξαμε κοτόπουλο πίρι πίρι. Καυτερό όσο πρέπει, νόστιμο και εντυπωσιακό!
11:30

Για να σερβίρουμε το πίρι πίρι, φτιάξαμε ρύζι με ντομάτα. Ιδανικό συνοδευτικό για κρέας!
12:00

Για επιδόρπιο δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι άλλο από τα λατρεμένα παστέις ντε νάτα της Πορτογαλίας, με την υπέροχη κρέμα και την τραγανή σφολιάτα! Η Lidl Food Academy μοσχοβόλησε κανέλα κι εμείς ταξιδέψαμε για λίγο ακόμη στην πανέμορφη Πορτογαλία!