Skip to main content

19 Οκτωβρίου 2024

9:00
Ένα ακόμη ξεχωριστό πρωινό στην Ακαδημία μας ξεκίνησε με μυρωδάτο καφέ και φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα!
10:00
Ο πρωταγωνιστής του σεμιναρίου, το κολοκάσι, θα αναδεικνυόταν όπως ποτέ άλλοτε! Ο σεφ μας ξεκίνησε την παράδοση, και οι τυχεροί άκουγαν με πολλή προσοχή για αυτό το αγαπημένο υλικό της κυπριακής κουζίνας.
10:30
Αφού τελείωσε η παράδοση, προχώρησαν στις κουζίνες τους και ξεκίνησαν με γευστικά καναπεδάκια με μους κολοκάσι, αναρή, καπνιστή λούντζα και μαρμελάδα σύκο, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο!
11:30
Η συνέχεια ήρθε με την ετοιμασία της απολαυστικής σούπας κολοκάσι cappuccino, με φρέσκο ζωμό λαχανικών που γέμισε τον χώρο με μοναδικά αρώματα. Όταν το χοιρινό στιφάδο με σταφύλι και σάλτσα κουμανταρίας ετοιμάστηκε με πουρέ κολοκάσι και λαχανικά εποχής, οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν με το βάθος των γεύσεων.
12:00
Η εμπειρία ολοκληρώθηκε γλυκά με ένα σοκολατένιο κέικ κολοκάσι με επικάλυψη σοκολάτας-ταχινιού, κλείνοντας ιδανικά αυτή τη μέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τη δημιουργικότητα!