Αν έχετε πάει στο γειτονικό μας νησί την Κρήτη, πιθανότατα να ανακαλύψατε τον γευστικό της πλούτο! Βότανα από τα βουνά της, αγνές πρώτες ύλες, συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά, συνθέτουν μια από τις νοστιμότερες κουζίνες της Ελλάδας. Στο μάθημα της Lidl Food Academy οι τυχεροί έμαθαν τα πάντα για τον γαστρονομικό πλούτο του νησιού και μαγείρεψαν μερικά από τα πιο δημοφιλή πιάτα της Κρητικής κουζίνας, όπως Ντάκος, Τζουλαμάς και Καλιτσούνια της στιγμής!
Τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται στη Lidl Food Academy χαρίζουν συνεχώς σε όλο και περισσότερους συμμετέχοντες την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό Σαββάτου, γεμάτο νόστιμες και απολαυστικές συνταγές από τον σεφ της Ακαδημίας. Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή εδώ!