
Το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, φέραμε την Κωνσταντινούπολη στη Λευκωσία, με ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα Πολίτικης Κουζίνας.

Ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος σύστησε στους μαθητές-σεφ το πιλάφι ατζέμ, ένα πιλάφι γεμάτο αρώματα και τέχνη.

Δεν θα μπορούσε να λείπει το γιαουρτλού από μάθημα Πολίτικης κουζίνας. Κεϊμά γιαουρτλού με κοτόπουλο έφτιαξαν οι επίδοξοι σεφ και η μυρωδιά μας τρύπησε τη μύτη!

Τι είναι οι αγκινάρες αλά πολίτα; Ο σεφ μας έμαθε όλα τα μυστικά, για ένα πιάτο που πολλοί φοβούνται να δοκιμάσουν να φτιάξουν, αλλά η γεύση του αξίζει την προσπάθεια.

Κάθε ταξίδι στην Πολίτικη κουζίνα, θέλει οπωσδήποτε και γλυκό. Τι καλύτερο από φρεσκοψημένο, λαχταριστό, σιροπιαστό κανταΐφι κιουνεφέ!