Skip to main content

18 Μαΐου 2024

9:00
Με μεγάλο ενθουσιασμό κατέφθασαν στην Ακαδημία μας οι φανατικοί μακαρονάδες απολαμβάνοντας αχνιστό πρωινό καφέ.
10:00
Η παράδοση ξεκίνησε με παραδοσιακά σπαγγέτι και από πάνω μπόλικη σάλτσα μπολονέζ, ενώ επίσης είδαμε τον καθοριστικό ρόλο που έχουν τα μυρωδικά στην τελική τους γεύση.
10:30
Δεν θα μπορούσε να μην κάνει την εμφάνισή της, η γνωστή για τη σάλτσα και τις εντάσεις της μακαρονάδα, πουτανέσκα της Νάπολης.
11:30
Στη συνέχεια, ετοιμάσαμε έναν άλλο συνδυασμό – που αν και θέλει περισσότερο χρόνο – αξίζει το κάθε λεπτό αναμονής. Με άλλα λόγια, τα ζυμαρικά αλά καρμπονάρα και τραγανό προσούτο, must στην ιταλική κουζίνα.
12:00
Από αυτό το μάθημα, δεν θα μπορούσε να λείπει το τζελάτο! Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε γρήγορα και απλά το ακαταμάχητο παγωτό τζελάτο, στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε εσείς τη γεύση με τα αγαπημένα σας φρούτα.

Φωτογραφίες Σεμιναρίου