Κερνάμε καφέ και πρωινό για την απαραίτητη ενέργεια και ο σεφ ξεκινά την παράδοση του μαθήματος!
Οι μαθητές ξεκινούν να φτιάχνουν τις νόστιμες συνταγές που εμπνεύστηκε ο σεφ μας. BBQ χωρίς ορεκτικό δεν γίνεται, έτσι ξεκινάμε φτιάχνοντας χαλλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι!
Συνεχίζουμε με μια στάση στη Βαυαρία και λουκάνικα Bratwurst με πουρέ πατάτας και καραμελωμένο κρεμμύδι. Αυτό το πιάτο φωνάζει για μια παγωμένη γερμανική μπύρα!
Κάτι ακόμη μπαίνει στον φούρνο και μοιάζει να τραβά το ενδιαφέρον! Οι συμμετέχοντες βάζουν στο ταψί τον σολομό φούρνου με λεμόνι και κύμινο και ετοιμάζουν την υπέροχη σαλάτα με αβοκάντο και αγγουράκι. Ένα πλούσιο και ευπαρουσίαστο γεύμα που όλοι περιμένουν να δοκιμάσουν!