Skip to main content

Τραγανή κρύα πίτσα με φέτα και φρέσκα λαχανικά

Τραγανή κρύα πίτσα με φέτα και φρέσκα λαχανικά

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

15'

Χρόνος Ψησίματος

20'

Μερίδες

4

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

  • 1 συσκευασία (400γρ.) ζύμη πίτσας με σάλτσα ντομάτας, Chef Select

 

Για την επικάλυψη

  • 150γρ. σάλτσα ντομάτας, Chef Select

 

Για τη γαρνιτούρα

  • Πράσινη σαλάτα ή ρόκα, Η Κουζίνα μου
  • 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 μικρές πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 ραπανάκια κομμένα σε μοίρες
  • 50γρ. φρέσκα μούρα του δάσους (προαιρετικά)
  • 100γρ. φέτα, ΓΑΛΠΟ
  • Ελαιόλαδο, ΕΥ
  • Ξύδι ή κρέμα βαλσάμικο
  • 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη, νώμα
  • ¼ κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
  • ¼ κ.γ. πιπέρι, Kania

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C.
  2. Μετά παίρνουμε τη ζύμη με το λαδόχαρτο της συσκευασίας και την τοποθετούμε επάνω σε ταψί.
  3. Αλείβουμε τη ζύμη με σάλτσα ντομάτας.
  4. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180˚C βαθμούς Κελσίου ή μέχρι η ζύμη να ροδίσει στο κάτω μέρος.
  5. Αφαιρούμε την πίτσα σε σανίδα κοπής και την αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά.
  6. Γαρνίρουμε με πράσινη σαλάτα, τα λαχανικά, το τυρί, ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
  7. Σερβίρουμε αμέσως.