Skip to main content

Χαλλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι

Χαλλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

5'

Χρόνος Ψησίματος

5'

Μερίδες

4

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

  • 1 αιγοπρόβειο χαλλούμι (200γρ.), νώμα
  • 6 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι, Exotic Food

Γαρνιτούρες:

  • Ρόδι ή κόκκινα μούρα
  • Φρέσκος κόλιανδρος χοντροκομμένος

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα τηγάνι του γκριλ ή στο μπάρμπεκιου ψήστε το χαλλούμι που κόψατε σε φέτες.
  2. Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη.
  3. Σερβίρετε με τη σάλτσα και τις γαρνιτούρες.