Λεμονάτο φρέσκο ψάρι ψημένο στη λαδόκολλα
Χρόνος Παρασκευής
15'
Χρόνος Ψησίματος
20'
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
Για το ψάρι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο για το άλειμμα, ΕΥ
- 1 κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 4 φιλέτα φρέσκιας τσιπούρας χωρίς κόκκαλο (500-600γρ. συνολικά)
- 4 λεπτές φέτες λεμονιού
- αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
- πιπέρι, Kania
- φρέσκο θυμάρι
Για τη γαρνιτούρα
- Ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Από τα κομμάτια της λαδόκολλας, σχηματίζουμε 4 μεγάλα σχήματα καρδιάς.
- Τοποθετούμε το κολοκυθάκι και την πιπεριά επάνω στο κάθε κομμάτι στο δεξί μέρος της καρδιάς. Αλατοπιπερώνουμε.
- Αλείβουμε το αριστερό κομμάτι με ελαιόλαδο.
- Τοποθετούμε πάνω στα κολοκυθάκια το φρέσκο ψάρι και τη φέτα λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε ξανά.
- Πασπαλίζουμε με φρέσκο θυμάρι.
- Σφραγίζουμε τη λαδόκολλα κλείνοντας το χαρτί γύρω γύρω.
- Τοποθετούμε τα χαρτιά σε ταψί και ψήνουμε στον φούρνο για 15 έως 20 λεπτά.
- Πριν σερβίρουμε γαρνίρουμε με ντομάτες κομμένες.