Skip to main content

Κολοκάσι – με πολλούς τρόπους διαφορετικά

Ημερομηνία: 21/10/2023
Ώρα: 09:30

Αν το γιαχνί είναι ο μόνος τρόπος που ξέρετε να μαγειρεύετε το κολοκάσι, τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε κι άλλους, δημιουργικούς και πάνω απ’ όλα, γευστικούς τρόπους να αξιοποιήσετε το superfood από τη Σωτήρα! Στις 21 Οκτωβρίου ο Σεφ μαθαίνει στους συμμετέχοντες της Lidl Food Academy, όλα τα μυστικά γύρω από το κολοκάσι. Δήλωσε συμμετοχή και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις το σεμινάριο.

*Οι νικητές ενημερώνονται τηλεφωνικά ή μέσω email κατόπιν κλήρωσης.

 

Πληροφορίες Σεμιναρίου