Σοκολατάκια με ταχίνι, μέλι και ξηρούς καρπούς
Χρόνος Παρασκευής
5'
Χρόνος Ψησίματος
15'
Μερίδες
5
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ή γάλακτος, Fin Carré
- 100γρ. ταχίνι ακατέργαστο, γλυκάνθη
- 20γρ. μέλι ή έψημα (σταφυλόμελο), γλυκάνθη
- 12 ολόκληρους ανάλατους ξηρούς καρπούς (φουντούκι, αμύγδαλο ή κάσιους), Alesto
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέστε μέσα το ταχίνι και το μέλι.
- Προσθέστε το μείγμα της σοκολάτας μέσα στις θήκες της σιλικόνης.
- Βάλτε έναν ξηρό καρπό στην κάθε θήκη.
- Παγώστε στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά αφαιρέστε τα σοκολατάκια από τις θήκες.
- Διατηρούνται στο ψυγείο.