Η κουζίνα της Νότιας Ιταλίας είναι γνωστή για την αυθεντικότητά της, τις φρέσκες πρώτες ύλες και τις πλούσιες γεύσεις της. Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024, φρέσκα λαχανικά, όπως ντομάτες, μελιτζάνες και πιπεριές, θα πρωταγωνιστήσουν στις συνταγές του σεφ μας και σίγουρα η Ακαδημία μας θα μοσχομυρίζει πλούσιο ελαιόλαδο, σκόρδο και βασιλικό!
Δήλωσε συμμετοχή και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις το σεμινάριο.
Οι νικητές ενημερώνονται τηλεφωνικά ή μέσω email κατόπιν κλήρωσης.