Σάλτσα ντομάτας Pico de gallo – Γκουακαμόλε (guacamole)
Χρόνος Παρασκευής
15'
Χρόνος Ψησίματος
0'
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
Για τη σάλτσα ντομάτας Pico de gallo
- 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. κόλιανδρος φρέσκος, ψιλοκομμένος
- Χυμός από λάιμ
- ½κ.γ.κύμινο | Kania
- Αλάτι Ιμαλαΐων | Deluxe
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι | Kania
- Ανάμεικτα μπαχαρικά | Deluxe
Για την γκουακαμόλε (guacamole)
- 2ώριμα αβοκάντο, λιωμένα με το πιρούνι
- Μισή ποσότητα από τη συνταγή #3
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Για τη σάλτσα ντομάτας Pico de gallo
- Βάλτε όλα τα υλικάσε ένα μέτριο μπολκαι ανακατέψτε.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για ½-1 ώρα, μέχρι να μαριναριστούν καλά τα υλικά.
Για την γκουακαμόλε (guacamole)
- Βάλτε τοαβοκάντοσε ένα μέτριο μπολκαι πολτοποιήστε τοχρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.
- Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας και ανακατέψτε.