Σικελία/ Τζελάτο φράουλας σε ψωμί μπριός
Χρόνος Παρασκευής
10'
Χρόνος Ψησίματος
0'
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 100ml. γάλα πλήρες, Milbona
- 50γρ. ζάχαρη, Belbake
- 20 ml. Crema di Limoncino ή άλλο λικέρ
- ½ κ.γ. (5 γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
- 250γρ. κατεψυγμένες φράουλες, Green Grocer’s
Για την γαρνιτούρα και το σερβίρισμα
- Φραντζολάκια Brioche, Χρυσός Μύλος
- Ψιλοκομμένο φιστίκι Aιγίνης (χαλεπιανό), Alesto
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Κόψτε τα φραντζολάκια brioche στη μέση και πάνω σε ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι και φρυγανίστε τα ελαφρά.
- Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέστε καλά.
- Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, τοποθετήστε τη γρανίτα ανάμεσα στα φραντζολάκια brioche και γαρνίρετε με φιστίκι Αιγίνης (χαλεπιανό).