Skip to main content

Bellini/Prosecco με ροδάκινο και θυμάρι

Bellini/Prosecco με ροδάκινο και θυμάρι

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

5'

Χρόνος Ψησίματος

0'

Μερίδες

1

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

  • 150ml (5 shots ή 5oz) Prosecco
  • 30ml (1 shot ή 1oz) νέκταρ ροδάκινο | Eviva

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα ποτήρι σαμπάνιας τύπου “flute” προσθέτουμε το νέκταρ ροδάκινο.
  2. Γεμίζουμε με Prosecco μέχρι τα 2/3 του ποτηριού.
  3. Γαρνίρουμε με φρέσκο θυμάρι.