Ελληνικό Μπελίνι με ροδάκινο και μαστίχα

Χρόνος Παρασκευής
5'

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες
10 ποτήρια flut

Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 750ml Prosecco
- 750ml χυμός ροδάκινο | Eviva
- 100ml λικέρ μαστίχας | Νώμα
Γαρνιτούρες: φέτες ροδάκινου και φρέσκος δυόσμος
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Ανακατεύουμε τον χυμό ροδάκινο με το λικέρ μαστίχας και παγώνουμε το μείγμα στο ψυγείο.
- Σε ποτήρια σαμπάνιας τύπου flute προσθέτουμε εναλλάξ ίσες ποσότητες Prosecco και παγωμένο μείγμα χυμού-λικέρ.
- Γαρνίρουμε τα ποτήρια flute με λεπτές φέτες ροδάκινου και δυόσμου.
- Σερβίρουμε αμέσως.

