Skip to main content

Ελληνικό Μπελίνι με ροδάκινο και μαστίχα

Ελληνικό Μπελίνι με ροδάκινο και μαστίχα

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

5'

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

10 ποτήρια flut

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

  • 750ml Prosecco
  • 750ml χυμός ροδάκινο | Eviva
  • 100ml λικέρ μαστίχας | Νώμα

Γαρνιτούρες: φέτες ροδάκινου και φρέσκος δυόσμος

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Ανακατεύουμε τον χυμό ροδάκινο με το λικέρ μαστίχας και παγώνουμε το μείγμα στο ψυγείο.
  2. Σε ποτήρια σαμπάνιας τύπου flute προσθέτουμε εναλλάξ ίσες ποσότητες Prosecco και παγωμένο μείγμα χυμού-λικέρ.
  3. Γαρνίρουμε τα ποτήρια flute με λεπτές φέτες ροδάκινου και δυόσμου.
  4. Σερβίρουμε αμέσως.