Ελληνική πίτσα στο λεπτό

Χρόνος Παρασκευής
15'

Χρόνος Ψησίματος
20'

Μερίδες
4

Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
1 συσκευασία (400 γρ.) ζύμη πίτσας με 150 γρ. σάλτσα ντομάτας | Chef
Για την επικάλυψη:
- 100 γρ. φέτα θρυμματισμένη | ΓΑΛΠΟ
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 10 μαύρες ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες | νώμα
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο | νώμα
- ¼ κ.γ. αλάτι | νώμα
- ¼ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι | νώμα
- 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 κ.σ. ανθοί κάππαρης
- Φρέσκια ή αποξηραμένη ρίγανη | νώμα
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200˚C.
- Απλώστε τη ζύμη μαζί με το χαρτί ψησίματος της συσκευασίας σε ταψί.
- Απλώστε ομοιόμορφα τη σάλτσα ντομάτας πάνω στη ζύμη.
- Σκορπίστε τις πιπεριές, τις ελιές και το κρεμμύδι.
- Πασπαλίστε με τη θρυμματισμένη φέτα.
- Ραντίστε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε.
- Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν το τυρί και η ζύμη.
- Σερβίρετε ζεστή, γαρνίροντας με την κάππαρη, τα ντοματίνια και τη ρίγανη.

