ΥΛΙΚΑ
(Για 3 ποτηράκια)
Για την κρέμα passion fruit 200γρ cream cheese (Goldessa) 150γρ γιαούρτι με passion fruit και ροδάκινο (Milbora) 2 φρέσκα passion fruit | Για το στήσιμο 80γρ μπισκότο σφολιάτας (Sondey) 30γρ λευκή σοκολάτα με φράουλα (Bellarom) 50γρ ρόδι βρώσιμα λουλούδια |
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
- Σε ένα μπολ ενώνουμε το cream cheese με το γιαούρτι και το φρέσκο passion fruit για να ετοιμάσουμε την κρέμα.
- Θρυμματίζουμε λίγο τα μπισκότα σφολιάτας και τοποθετούμε λίγα στην βάση του ποτηριού, ακολούθως προσθέτουμε λίγη κρέμα passion fruit και από πάνω θρυμματισμένη σοκολάτα και λίγο ρόδι.
- Επαναλαμβάνουμε ακόμα μια φορά την ίδια διαδικασία και διακοσμούμε με λίγα βρώσιμα λουλούδια.