Ο σολομός αποτελεί πηγή ευεργετικών θρεπτικών συστατικών για τον οργανισμό μας! Σε αυτό το μάθημα, ο σεφ μας έφτιαξε μερικές από τις αγαπημένες του συνταγές με κύριο υλικό τον σολομό, με τους συμμετέχοντες να μαθαίνουν πώς γίνονται τα ορεκτικά με σολομό, το ριζότο με καπνιστό σολομό, σαφράν και μασκαρπόνε και συνοδευτικά που συνδυάζουν φαντασία και τεχνοτροπία! Και φυσικά, έμαθαν να φτιάχνουν και κρέμα λεμόνι για επιδόρπιο που πάει τέλεια μετά από πιάτα με σολομό.
Τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται στη Lidl Food Academy χαρίζουν συνεχώς σε όλο και περισσότερους συμμετέχοντες την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό Σαββάτου, γεμάτο νόστιμες και απολαυστικές συνταγές από τον σεφ της Ακαδημίας. Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή εδώ!