Skip to main content

Χαλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι

Χαλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

5 Λεπτά

Χρόνος Ψησίματος

5 Λεπτά

Μερίδες

4

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

  • 1 αιγοπρόβειο χαλούμι (200γρ), ΓΑΛΠΟ
  • 6 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι, Exotic Food

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα τηγάνι του γκριλ ή στο μπάρμπεκιου ψήστε το χαλούμι που κόψατε σε φέτες.
  2. Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη.
  3. Σερβίρετε με τη σάλτσα.