Χαλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι
Χρόνος Παρασκευής
5 Λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
5 Λεπτά
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 1 αιγοπρόβειο χαλούμι (200γρ), ΓΑΛΠΟ
- 6 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι, Exotic Food
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε ένα τηγάνι του γκριλ ή στο μπάρμπεκιου ψήστε το χαλούμι που κόψατε σε φέτες.
- Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη.
- Σερβίρετε με τη σάλτσα.