9:00
Ένα ξεχωριστό πρωινό στην Ακαδημία μας με έντονο ταμπεραμέντο! Μετά από ένα φλιτζάνι φρεσκοψημένου καφέ, οι συμμετέχοντες ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν το γευστικό τους ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις του Μεξικού με την παράδοση του σεφ μας.
10:00
Μετά την παράδοση, περάσαμε στις συνταγές όπου οι κουζίνες άνοιξαν με ζουμερές Εντσιλάδας με κιμά κοτόπουλου, φασόλια και καλαμπόκι, που γέμισαν τον χώρο με έντονα αρώματα και γεύσεις.
10:30
Αμέσως μετά, η δράση συνεχίστηκε με πεντανόστιμα Μαλακά τάκος με γαρίδες, συνοδευόμενα από φρέσκο γκουακαμόλε και πικάντικη σάλτσα ντομάτας Pico de gallo, χαρίζοντας στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη εμπειρία μεξικάνικης κουζίνας.
11:30
Από το μενού δεν έλειψε, φυσικά, η δροσερή Μαργαρίτα φράουλας, προσφέροντας μια ανάσα φρεσκάδας και τσαχπινιάς ανάμεσα στις πλούσιες γεύσεις και ενθουσιάζοντας όσους την δοκίμασαν.
12:00
Και για το πιο γλυκό φινάλε, οι λαχταριστοί Λουκουμάδες τσούρος (churros) με την απολαυστική Σάλτσα σοκολάτας Caliente έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα, αφήνοντας τους συμμετέχοντες με χαμόγελα και γεμάτους μαγειρικές εμπειρίες στην τραπεζαρία της Ακαδημίας μας!