Τζελάτο με μούρα του δάσους
Χρόνος Παρασκευής
10'
Χρόνος Ψησίματος
2'
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 50 ml. φυτικό γάλα ή κρέμα , Vemondo
- 50γρ. σιρόπι σφενδάμου, Vemondo
- 1 κ.γ. (5 γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
- 250γρ. ανάμεικτα μούρα του δάσους, Green Grocer’s
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέστε καλά.
- Σερβίρετε σε παγωμένα μπολάκια.