Καλαμπόκι με λιωμένο τυρί “Kon-chijeu”
Χρόνος Παρασκευής
10'
Χρόνος Ψησίματος
10'
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο, Milbona
- 150γρ. ανάμεικτα λαχανικά κατάψυξης κομμένα σε κυβάκια (πιπεριά, καρότο, φασολάκι)
- 400γρ. καλαμπόκι κονσέρβας ή κατάψυξης, Freshona
- 60γρ. μαγιονέζα, Kania
- 1 κ.γ. ζάχαρη, Belbake
Για την επικάλυψη
- 150γρ. μοτσαρέλα τριμμένη, lovilio
- 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε ένα τηγάνι σοτάρετε με το βούτυρο, τα λαχανικά και το καλαμπόκι
- Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη και τη μαγιονέζα. Ανακατέψτε καλά.
- Πασπαλίστε με τυρί. Σκεπάστε το τηγάνι με ένα πώμα και τοποθετήστε το πίσω στη φωτιά.
- Αφού λιώσει το τυρί πασπαλίστε με κρεμμυδάκι και σερβίρετε.