Skip to main content

Καφές Gingerbread Latte

Καφές Gingerbread Latte

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

5'

Χρόνος Ψησίματος

2'

Μερίδες

2

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για 2 καφέδες

  • 600ml γάλα (αγελαδινό, αμυγδάλου, βρόμης), Milbona
  • 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη, Belbake
  • 1 ½ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη, Kania
  • ½ κ.γ. κανέλα αλεσμένη, Kania
  • ¼ κ.γ. αλεσμένο μοσχοκάρυδο, Kania
  • ½ κ.γ. βανίλια, Belbake
  • 2 σφηνάκια ζεστό εσπρέσο, Bellarom

 

Για το σερβίρισμα

  • Σαντιγί ή αφρόγαλα, Milbona

Τριμμένο μπισκότο

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα κατσαρολάκι τοποθετήστε το γάλα μαζί με όλα τα υλικά της συνταγής εκτός από τον καφέ.
  2. Ανακατέψτε το γάλα και βράστε το μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
  3. Αφού το γάλα ζεσταθεί καλά τοποθετήστε σε δυο ποτήρια από ένα σφηνάκι καφέ.
  4. Μοιράστε το γάλα στα δυο ποτήρια.
  5. Γαρνίρετε με σαντιγί ή αφρόγαλα και τριμμένο μπισκότο.