Σαγκρία
Χρόνος Παρασκευής
15'
Χρόνος Ψησίματος
0'
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 50 γρ. ζάχαρη
- 200ml φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
- 80ml μπράντι
- 750ml κόκκινο κρασί (syrah)
- 1 μικρό πορτοκάλι, κομμένο σε φέτες
- 2 δαμάσκηνα ή ένα μήλο, κομμένα σε φέτες
- 200 γρ. πάγος
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε ένα μικρό μπολ τοποθετούμε τη ζάχαρη και τον χυμό. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Ακολούθως προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Τοποθετούμε τη σαγκρία με τον πάγο σε μία κανάτα μαζί με έναν αναδευτήρα.