Skip to main content

Σαγκρία

Σαγκρία

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

15'

Χρόνος Ψησίματος

0'

Μερίδες

4

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

  • 50 γρ. ζάχαρη
  • 200ml φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
  • 80ml μπράντι
  • 750ml κόκκινο κρασί (syrah)
  • 1 μικρό πορτοκάλι, κομμένο σε φέτες
  • 2 δαμάσκηνα ή ένα μήλο, κομμένα σε φέτες
  • 200 γρ. πάγος

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετούμε τη ζάχαρη και τον χυμό. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  2. Ακολούθως προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  3. Τοποθετούμε τη σαγκρία με τον πάγο σε μία κανάτα μαζί με έναν αναδευτήρα.