Skip to main content

Σικελία/ Τζελάτο σε ψωμί μπριός

Σικελία/ Τζελάτο σε ψωμί μπριός

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

  • 50 ml. γάλα πλήρες, Milbona
  • 50 γρ. ζάχαρη, Belbake
  • 20 ml. Crema di Limoncino ή άλλο λικέρ
  • 1 κ.γ. (5 γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
  • 250γρ. κατεψυγμένες φράουλες, Green Grocer’s

Για τη γαρνιτούρα και το σερβίρισμα

  • Φραντζολάκια Brioche
  • Ψιλοκομμένο φιστίκι Aιγίνης (χαλεπιανό)

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Κόψτε τα φραντζολάκια brioche στη μέση, βάλτε τα σε ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι και φρυγανίστε τα ελαφρώς.
  2. Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέστε καλά.
  3. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, τοποθετήστε τη γρανίτα ανάμεσα στα φραντζολάκια brioche και γαρνίρετε με φιστίκι Αιγίνης (χαλεπιανό).