Μίνι τσιζκέικ φούρνου με λευκή σοκολάτα
Χρόνος Παρασκευής
30'
Χρόνος Ψησίματος
15'
Μερίδες
6
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 6 μπισκότα κακάο, ΝΕΟ
- 200γρ. μαλακό τυρί, Goldessa
- ½ κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Belbake
- 1 κ.σ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, Belbake
- 1 κ.γ. βανίλια, Belbake
- 1 μέτριο αυγό
- 60γρ. λευκή σοκολάτα κομμένη σε μικρά τετράγωνα, Fin Carré
Για το σερβίρισμα
- Μαρμελάδα κόκκινων φρούτων, Maribel
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Ζεστάνετε τονφούρνο στους180°C.
- Για τη βάση των cheesecakes: Τοποθετήστε σε ταψάκι 6 μικρά φορμάκια σιλικόνης και τοποθετήστε μέσα 6 μπισκότα. Πιέστε ελαφρά τα μπισκότα για να σπάσουν λίγο.
- Για το μείγμα των cheesecakes: Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε με ένα σύρμα το μαλακό τυρί, το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αυγό.
- Χωρίστε το μείγμα στα μικρά φορμάκια και τοποθετήστε ένα κομμάτι λευκής σοκολάτας μέσα στο μείγμα.
- Τοποθετήστε τα φορμάκια σε βαθύ πυρίμαχο ταψί και προσθέστε μέσα ζεστό νερό μέχρι το 1/3 (μπεν μαρί).
- Ψήστεγια15 λεπτά. Αφήστε να κρυώσουνεντελώςκαι στη συνέχειατοποθετήστεγια2-3 ώρες στο ψυγείο ή για μια ώρα στην κατάψυξη.
- Σερβίρετε με μαρμελάδα κόκκινων φρούτων.