Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά με φέτα, μέλι και μουστάρδα
Χρόνος Παρασκευής
25'
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 4 μεγάλα πορτομπέλο
- 200γρ. φέτα, νώμα
- 2 κ.σ. μέλι, νώμα
- 1 κ.σ. μουστάρδα, Kania
- 1 κ.γ. ρίγανη, νώμα
- 1 κ.γ. θυμάρι, νώμα
- 1 κ.γ. πιπέρι, Kania
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Αφαιρέστε το κοτσάνι από τα μανιτάρια. Με ένα κουταλάκι του τσαγιού, καθαρίστε τα μανιτάρια από τα σπόρια (το καφέ μέρος).
- Σε ένα μπολάκι θρυμματίστε τη φέτα με τα δάχτυλα. Προσθέστε μέσα το μέλι, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, το θυμάρι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
- Γεμίστε τα μανιτάρια με τη φέτα και πιέστε ελαφρά το μείγμα με ένα κουτάλι.
- Τοποθετήστε στη σχάρα του γκριλ και κλείστε το καπάκι μέχρι να μαράνουν και να ψηθούν.
- Σερβίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σάλτσα μπάρμπεκιου (προαιρετικά).