Μπαλάκια από καρότο, ξηρούς καρπούς και φρούτο (χωρίς ψήσιμο)

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 1 μέτριο (140γρ.) καρότο καλά πλυμένο με τη φλούδα του
- 4 αποξηραμένα δαμάσκηνα ή 4 φοινίκια χωρίς κουκούτσι (45γρ.), ALESTO
- 45γρ. καρύδια κάσιους, ALESTO
- 40γρ. βιολογικό μούσλι ολικής άλεσης με βρώμη, σταφίδες και ξηρούς καρπούς (χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη), Crownfield
- Νιφάδες καρύδας για την επικάλυψη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων αλέστε το καρότο, τα αποξηραμένα φρούτα, τα καρύδια κάσιους και το μούσλι.
- Αλέστε μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα.
- Βρέξτε τα χέρια σας με νερό, σχηματίστε 10 (δέκα) μπαλάκια και κυλήστε τα μέσα σε νιφάδες καρύδας.
- Φυλάξτε τα αεροστεγώς στο ψυγείο μέχρι και τέσσερις μέρες ή στον καταψύκτη έως 3 μήνες.