Skip to main content

Μπελίνι/ Προσέκο με πουρέ ροδάκινο και θυμάρι

Μπελίνι/ Προσέκο με πουρέ ροδάκινο και θυμάρι

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

5'

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

1

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για ένα ποτό

  • 150ml (5 shots ή 5oz) Προσέκο (Prosecco)
  • 30ml (1 shots ή 1oz) πουρέ ροδάκινο, Eviva

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Μέθοδος παρασκευής

  1. Σε ένα ποτήρι σαμπάνιας “flute” προσθέτουμε το πουρέ ροδάκινο.
  2. Γεμίζουμε με Προσέκο μέχρι τα 2/3 του ποτηριού.
  3. Γαρνίρουμε με θυμάρι.