Μπελίνι/ Προσέκο με πουρέ ροδάκινο και θυμάρι

Χρόνος Παρασκευής
5'

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες
1

Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ένα ποτό
- 150ml (5 shots ή 5oz) Προσέκο (Prosecco)
- 30ml (1 shots ή 1oz) πουρέ ροδάκινο, Eviva
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Μέθοδος παρασκευής
- Σε ένα ποτήρι σαμπάνιας “flute” προσθέτουμε το πουρέ ροδάκινο.
- Γεμίζουμε με Προσέκο μέχρι τα 2/3 του ποτηριού.
- Γαρνίρουμε με θυμάρι.