Σικελία/ Τζελάτο σε ψωμί μπριός

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 50 ml. γάλα πλήρες, Milbona
- 50 γρ. ζάχαρη, Belbake
- 20 ml. Crema di Limoncino ή άλλο λικέρ λεμόνι
- 1 κ.γ. (5 γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
- 250γρ. κατεψυγμένες φράουλες, Green Grocer’s
Για τη γαρνιτούρα και το σερβίρισμα
- Φραντζολάκια Brioche
- Ψιλοκομμένο φιστίκι Aιγίνης (χαλεπιανό)
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Κόψτε τα φραντζολάκια brioche στη μέση και φρυγανίστε τα ελαφρώς μέσε σε ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι.
- Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέστε καλά.
- Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι, τοποθετήστε τη γρανίτα ανάμεσα στα φραντζολάκια brioche και γαρνίρετε με φιστίκι Αιγίνης (χαλεπιανό).