Σοκολατάκια με ταχίνι, μέλι και ξηρούς καρπούς
Χρόνος Παρασκευής
5'
Χρόνος Ψησίματος
15'
Μερίδες
12
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, Fin Carré
- 100γρ. ταχίνι ακατέργαστο, γλυκάνθη
- 40γρ. μέλι ή έψημα (σταφυλόμελο), γλυκάνθη
- 12 ολόκληρους ανάλατους ξηρούς καρπούς (φουντούκι, αμύγδαλο ή κάσιους), Alesto
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε μέσα το ταχίνι και το μέλι.
- Προσθέτουμε το μείγμα της σοκολάτας μέσα στις θήκες της σιλικόνης.
- Βάζουμε έναν ξηρό καρπό στην κάθε θήκη.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά αφαιρούμε τα σοκολατάκια από τις θήκες.
- Διατηρούνται στο ψυγείο.