Σοκολατένιο μους αβοκάντο με μπανάνα και φυστικοβούτυρο
Χρόνος Παρασκευής
30'
Χρόνος Ψησίματος
2'
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
Για τη σοκολατένια επικάλυψη
- 1 μεγάλo ώριμo αβοκάντο βάρους 350γρ. (με πυρήνα και φλούδα)
- 1 μικρή ώριμη μπανάνα
- 2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο, Belbake
- 1 κ.σ. φυστικοβούτυρο, GO ON
- 1 κ.σ. μέλι, γλυκάνθη
- 1 πρέζα αλάτι
Για την γαρνιτούρα
- Φρέσκο δυόσμο
- Καρύδια ή αμύγδαλα ή φουντουκιά ελαφρώς σπασμένα
- Μούρα του δάσους ή αχλάδι κομμένο σε λεπτές φέτες
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Για τη σοκολατένια επικάλυψη
- Κόψτε στη μέση τα αβοκάντο και βγάλτε τον πυρήνα τους.
- Αφαιρέστε τη σάρκα από το αβοκάντο με ένα κουτάλι και τοποθετήστε τη σε επεξεργαστή τροφίμων ή σε ένα μπολ.
- Προσθέστε μέσα στον κάδο του επεξεργαστή όλα τα υλικά της συνταγής και ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.
- Χτυπήστε καλά μέχρι να έχετε μια λεία κρέμα.
- Τοποθετήστε μέσα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ.
- Σερβίρετετην μους σε μπολ ή σε μικρά ποτηράκια.
- Γαρνίρετε με τα υλικά της αρεσκείας σας και σερβίρετε.