Skip to main content

Τζελάτο με μούρα του δάσους

Τζελάτο με μούρα του δάσους

Πίσω στις συνταγές

Χρόνος Παρασκευής

Χρόνος Ψησίματος

Μερίδες

Βαθμός Δυσκολίας

*****

ΥΛΙΚΑ

  • 50ml γάλα πλήρες ή φυτικό, Milbona
  • 50γρ. ζάχαρη, Belbake
  • 20ml Limoncino ή άλλο λικέρ
  • 1 κ.γ. (5γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
  • 250γρ. ανάμεικτα μούρα του δάσους, Green Grocers

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  1. Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέστε καλά.
  2. Σερβίρετε σε παγωμένα μπολάκια.