Τζελάτο με μούρα του δάσους
Χρόνος Παρασκευής
Χρόνος Ψησίματος
Μερίδες
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 50ml γάλα πλήρες ή φυτικό, Milbona
- 50γρ. ζάχαρη, Belbake
- 20ml Limoncino ή άλλο λικέρ
- 1 κ.γ. (5γρ.) κόμμι ξανθάνης (xanthan gum)
- 250γρ. ανάμεικτα μούρα του δάσους, Green Grocer’s
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ (επεξεργαστή τροφίμων) και αλέστε καλά.
- Σερβίρετε σε παγωμένα μπολάκια.