Τραγανή κρύα πίτσα με φέτα και φρέσκα λαχανικά
Χρόνος Παρασκευής
15'
Χρόνος Ψησίματος
20'
Μερίδες
4
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη
- 1 συσκευασία (400γρ.) ζύμη πίτσας με σάλτσα ντομάτας, Chef Select
Για την επικάλυψη
- 150γρ. σάλτσα ντομάτας, Chef Select
Για τη γαρνιτούρα
- Πράσινη σαλάτα ή ρόκα, Η Κουζίνα μου
- 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 2 μικρές πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 ραπανάκια κομμένα σε μοίρες
- 50γρ. φρέσκα μούρα του δάσους (προαιρετικά)
- 100γρ. φέτα, ΓΑΛΠΟ
- Ελαιόλαδο, ΕΥ
- Ξύδι ή κρέμα βαλσάμικο
- 1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη, νώμα
- ¼ κ.γ. αλάτι Ιμαλαΐων, Deluxe
- ¼ κ.γ. πιπέρι, Kania
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180˚C.
- Μετά παίρνουμε τη ζύμη με το λαδόχαρτο της συσκευασίας και την τοποθετούμε επάνω σε ταψί.
- Αλείβουμε τη ζύμη με σάλτσα ντομάτας.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180˚C βαθμούς Κελσίου ή μέχρι η ζύμη να ροδίσει στο κάτω μέρος.
- Αφαιρούμε την πίτσα σε σανίδα κοπής και την αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά.
- Γαρνίρουμε με πράσινη σαλάτα, τα λαχανικά, το τυρί, ελαιόλαδο, ξύδι βαλσάμικο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
- Σερβίρουμε αμέσως.