Χαλλούμι στο γκριλ με γλυκιά σάλτσα τσίλι

Χρόνος Παρασκευής
5'

Χρόνος Ψησίματος
5'

Μερίδες
4

Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 1 αιγοπρόβειο χαλλούμι (200γρ.), νώμα
- 6 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι, Exotic Food
Γαρνιτούρες:
- Ρόδι ή κόκκινα μούρα
- Φρέσκος κόλιανδρος χοντροκομμένος
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Σε ένα τηγάνι του γκριλ ή στο μπάρμπεκιου ψήστε το χαλλούμι που κόψατε σε φέτες.
- Μόλις πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη.
- Σερβίρετε με τη σάλτσα και τις γαρνιτούρες.