Πράσινη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, πράσινο μήλο, λιαστή ντομάτα και καρύδια
Χρόνος Παρασκευής
10'
Χρόνος Ψησίματος
5'
Μερίδες
2
Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- ½ συσκευασία ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, Η Κουζίνα μου
- 1 ραπανάκι σε φέτες
- 6 φέτες κατσικίσιο τυρί (100γρ.), Chêne D‘Argent
- 4 καρύδια πεκάν, ψιλοκομμένα
- ½ πράσινο μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
- 4 λιαστές ντομάτες, κομμένες σε λωρίδες
- 1 μεγάλο ψητό παντζάρι κομμένο σε λεπτές στρογγυλές φέτες
Για τη σάλτσα βαλσαμικό, μέλι-μουστάρδα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο, ΕΥ
- 2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο, Acentino
- 2 κ.γ. μουστάρδα, Kania
- 1 κ.γ. μέλι, marlen
- ½ κ.γ. αλάτιΙμαλαΐων, Deluxe
- ½ κ.γ. πιπέρι, Kania
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Για τη σος: Ενώστε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σος χρησιμοποιώντας ένα σύρμα.
Για τη σαλάτα:
- Πλάστε το κατσικίσιο τυρί με βρεγμένα χέρια σε έξι μικρά μπαλάκια.
- Κυλήστε το τυρί σε καρύδια πεκάν.
- Ετοιμάστε όλα τα υλικά της συνταγής.
- Τοποθετήστε σε ένα μπολ τα πράσινα φύλλα.
- Περιχύστε με τη σος και ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε σε 2 πιάτα.
- Τοποθετήστε τα 3 μπαλάκια τυριού γύρω από τις δύο σαλάτες.
- Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα υλικά.