Σαλάτα με φιστίκια, αγγούρι και τσίλι

Χρόνος Παρασκευής
20'

Χρόνος Ψησίματος
0'

Μερίδες
4

Βαθμός Δυσκολίας
*****
ΥΛΙΚΑ
- 4 μεγάλα αγγούρια, αποφλοιωμένα
- 2 κ.σ. μηλόξιδο | νώμα
- 2 κ.σ. γλυκιά σάλτσα τσίλι | Vitasia
- ½ κ.γ. ψιλοκομμένο τσίλι
- ½ κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. χοντροκομμένος φρέσκος κόλιανδρος
- 100 γρ. καβουρδισμένα φιστίκια, χοντροκομμένα | Alesto
- 2 κ.σ. τραγανό τηγανητό κρεμμύδι | Kania
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Πλένουμε και αποφλοιώνουμε τα αγγουράκια. Κόβουμε κατά μήκος και αφαιρούμε τα σπόρια με ένα κουταλάκι του τσαγιού. Κόβουμε σε φέτες.
- Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα υλικά για τη σάλτσα: ξίδι, σάλτσα τσίλι, φρέσκο τσίλι, και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε μέσα το κρεμμύδι, το αγγουράκι και αφήνουμε να μαριναριστεί για μισή ώρα.
- Προσθέτουμε τον κόλιανδρο, τα φιστίκια, και ανακατεύουμε.
- Τέλος, σερβίρουμε σε μπολ και πασπαλίζουμε με τηγανητό κρεμμύδι.