Η πανέμορφη Ιρλανδία, το «σμαραγδένιο νησί», δεν είναι μόνο γνωστή για το St. Patrick’s Day, τη μαύρη μπύρα και το ουίσκι της αλλά και για την ιδιαίτερη της κουζίνα! Βασικά υλικά της το νόστιμο της βούτυρο, σπουδαία τυριά και φυσικά διάφορα αλλαντικά.
Η καλή ποιότητα των πολλών υλικών που χρησιμοποιεί όπως φρέσκος σολομός από τα ποτάμια, γαλακτοκομικά προϊόντα, νόστιμο αρνί και υπέροχο μπέικον, δημιουργούν πολύ νόστιμα φαγητά. Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρεύουμε με φρέσκα υλικά και ετοιμάζουμε νόστιμες συνταγές με Ιρλανδέζικη επιρροή που θα σας μείνουν αξέχαστα!