Την ποικιλόχρωμη και εξωτική κουζίνα της Ινδίας συνθέτουν περισσότερα από 8000 χρόνια ιστορίας, διαφορετικών επιρροών και εθνικοτήτων. Σε αυτό το μάθημα μάθετε τα βασικά για την ιστορία και τα χαρακτηριστικά της Ινδικής Κουζίνας, και για τα αγαπημένα μπαχαρικά και συστατικά που την συνθέτουν. Δοκιμάστε τα πικάντικα, γλυκά, έντονα και αλμυρά πιάτα που θα ετοιμάσετε και θα σας ταξιδέψουν σε νέους γαστρονομικούς προορισμούς, προσφέροντάς σας όμορφες εμπειρίες. Δηλώστε συμμετοχή και μαγειρέψτε μαζί με άλλο ένα άτομο της επιλογής σας ένα αξέχαστο πρωινό Σαββάτου με συνταγές και γεύσεις που θα επαναλάβετε πολλές, πολλές φορές.