Από τα ραβιόλια στα τορτελίνι και από τα ριγκατόνι στις πέννες κι από εκεί στις ταλιατέλες, τα φετουτσίνι και τα λαζάνια, με λαχανικά, θαλασσινά, κρέας, τα ζυμαρικά προσφέρουν αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς. Θα δοκιμάσουμε μερικούς από αυτούς το Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, στη Lidl Food Academy, σε ένα μάθημα γεμάτο ζυμαρικά!
Δήλωσε συμμετοχή και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις το σεμινάριο.
*Οι νικητές ενημερώνονται τηλεφωνικά ή μέσω email κατόπιν κλήρωσης.