Skip to main content

24 Φεβρουαρίου 2024

9:00
Οι ρυθμοί της ζωής μας απαιτούν πολλές φορές εύκολες λύσεις στο φαγητό. Απαιτούμε, βέβαια, οι λύσεις αυτές να είναι και θρεπτικές και νόστιμες. Στις 24 Φεβρουαρίου 2024, με τη βοήθεια του σεφ Κωνσταντίνου Πετεβίνου, μάθαμε λύσεις, πήραμε ιδέες και φτιάξαμε νοστιμιές με βάση την πολυμορφική τορτίγια! Buenos dias και πάμε!
10:00
Τα enchiladas με κοτόπουλο φτιάχνονται, όπως μάθαμε, γρήγορα και μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα λαχανικά και να σερβιριστούν με γουακαμόλε, ξινόκρεμα ή και γιαούρτι. Για δείπνο μια καθημερινή είναι μια σούπερ λύση!
10:30
Τα τάκος έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα. Είναι κυριολεκτικά μπουκιά και συχώριο! Τα μαλακά τάκος αλ παστόρ που φτιάξαμε με προψημένο γύρο, ανανά και γουακαμόλε έγιναν ανάρπαστα!
11:30
Η τορτίγια δεν είναι μόνο για κρέας, όμως. Υπάρχουν τόσοι πολλοί χορτοφαγικοί συνδυασμοί, ώστε να ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση. Φτιάξαμε χορτοφαγικό μπουρίτο, με σπιτικό pico de gallo, αλλά και μεξικάνικο ρύζι Μαμασίτα και είδαμε πόσο πλούσιο μπορεί να είναι ένα γεύμα χωρίς κρέας.
12:00
Κυρίες και κύριοι, ο βασιλιάς της μεξικάνικης κουζίνας. Γουακαμόλε, αυτό το θαύμα!
12:30
Τα σοπαπίλας είναι πίτες που τηγανίζονται και σερβίρονται με κανέλα, ζάχαρη και μέλι. Ένα επιδόρπιο που φτιάχνεται γρήγορα και τρώγεται ακόμη πιο γρήγορα!

Φωτογραφίες Σεμιναρίου