9:00
Λίγο πριν το Πάσχα, στις 20 Απριλίου, ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος ετοίμασε ένα πασχαλινό μάθημα, που μας έβαλε σε εορταστική διάθεση!
10:00
Αρχή με πανεύκολο, χορτοφαγικό κέηκ που φτιάχνεται χωρίς μίξερ! Συνδυάζοντας ταχίνι και μούρα, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!
10:30
Εσύ ξέρεις πώς να φτιάξεις σοκολατένιο μους αβοκάντο με μπανάνα και φυστικοβούτυρο; Εμείς μάθαμε!
11:30
Αυτά τα mini cheesecake φούρνο, με κακάο και λευκή σοκολάτα, πρέπει να τα δοκιμάσεις! Ιδανικά για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου!
12:00
Εδώ τα σοκολατένια αριστουργήματα! Χρειάστηκε τεχνική και συγκέντρωση, αλλά τα καταφέραμε! Τελικά δεν μάθαμε αν το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό, αλλά σίγουρα τα πασχαλινά αυγά τα φτιάξαμε εμείς!