Skip to main content

18 Μαΐου 2024

9:00
Σάββατο και brunch πάνε μαζί! Οι τυχεροί συμμετέχοντες στο μάθημα κατέφθασαν νωρίς το πρωί και ξεκίνησαν τη μέρα με μυρωδάτο καφέ.
10:00
Η παράδοση του σεφ μας, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χωρίς την αδυναμία όλων. Τα pancakes. Παρότι η γεύση τους είναι εξωπραγματική, ο σεφ Κωνσταντίνος Πετεβίνος έδειξε στους συμμετέχοντες πώς να τα φτιάχνουν αρκετά εύκολα στο σπίτι.
10:30
Επίσης, ο σεφ μάς έμαθε πώς η γεύση στα σπιτικά κρουασανάκια εκτοξεύεται, με γέμιση φιλέτο γαλοπούλας και τυρί!
11:30
Eίδαμε πώς σε 5 λεπτά μπορείς να απολαύσεις υπέροχα scrambled eggs. Με τη σωστή γαρνιτούρα που δεν είναι άλλη από τριμμένο τυρί έμενταλ.
12:00
Και επειδή τα αυγά δεν είναι ποτέ αρκετά, ο σεφ Κωνσταντίνος μας απέδειξε ότι η ομελέτα στον φούρνο με μανιτάρι, σπανάκι και τυρί, αποτελεί μια ιδανική επιλογή αν θέλουμε ένα χορταστικό και θρεπτικό γεύμα.
12:30
Αν σκεφτήκατε ποτέ συνδυασμούς και γεύσεις για το αγαπημένο σας μάφιν,  το χαλούμι σίγουρα θα σας δικαιώσει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ίσως θα θέλετε να φάτε και το φορμάκι. Ουπς!
13:00
Και για να ικανοποιήσουμε πλήρως τον ουρανίσκο μας, χρειαζόμασταν ένα ποτό. Επομένως, ενώσαμε σε ένα ποτήρι σαμπάνιας Prosecco με χυμό πορτοκάλι. Το αποτέλεσμα; Η κλασική Μιμόζα!