9:00
Άλλο ένα πρωινό Σαββάτου στην Ακαδημία της Lidl και οι καλεσμένοι μας άρχισαν ήδη να έρχονται. Είμαστε λίγες μέρες πριν τις γιορτές και το σημερινό μας μάθημα είναι αφιερωμένο στις πασχαλινές συνταγές! Κερνάμε καφέ και πρωινό και αρχίζει η παράδοση!
09:30
Ξεκινάμε φτιάχνοντας πασχαλινές φωλιές από prosciutto και τυρί Camembert Deluxe! Χρησιμοποιούμε αυγά ελευθέρας βοσκής και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι! Ένα εύκολο πιάτο που όλοι θα λατρέψουν!
10:00
Συνεχίζουμε με μία πανεύκολη και δροσερή σαλάτα με κερασοντομάτες. Φτιάχνεται μέσα σε 5 λεπτά και προσφέρει την απαραίτητη δροσιά στο πασχαλινό μας τραπέζι!
11:00
Στη συνέχεια μαθαίνουμε, ακόμα και οι πιο αρχάριοι, τα μυστικά της φλαούνας! Ψήνουμε φλαούνες DELUXE! Το απαραίτητο πασχαλινό έδεσμα που δεν λείπει από κανένα σπίτι του τόπου μας!
12:00
Σειρά έχει φυσικά το κυρίως πιάτο και το μενού μάς έχει μία πεντανόστιμη πίτα με μαριναρισμένα θαλασσινά και σαφράν! Οι καλεσμένοι μας ήδη είναι ενθουσιασμένοι με τις μυρωδιές που έχουν γεμίσει τον χώρο της Ακαδημίας!
13:00
Για το γλυκό κλείσιμο της ημέρας, ο σεφ μας έδειξε πώς να φτιάχνουμε σιροπιαστές φωλιές μπακλαβά με φυστίκι κελυφωτό το οποίο θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
13:30
Οι συμμετέχοντες περίμεναν ανυπόμονα όλη την ημέρα και επιτέλους ήρθε η στιγμή να απολαύσουν μαζί τις νόστιμες πασχαλινές λιχουδιές που ετοίμασαν. Η Ακαδημία μας γεμίζει με χαμόγελα και ευτυχία καθώς άλλο ένα επιτυχημένο γαστρονομικό σεμινάριο φτάνει στο τέλος. Οι καλεσμένοι μας απόλαυσαν όλοι μαζί τις δημιουργίες τους και πήραν σημειώσεις για το δικό τους πασχαλινό τραπέζι!