26 Απριλίου 2025
Η Lidl Food Academy γιόρτασε την άνοιξη με χρώμα, φρεσκάδα και γεύσεις χωρίς κρέας. Οι συμμετέχοντες, σε ανοιξιάτικη διάθεση, πήραν θέση και ξεκίνησαν να δημιουργούν.
Το πρώτο πιάτο ήταν κουνουπίδι ψητό με σάλτσα ρομέσκο – απλό υλικό, αλλά με πλούσια, καπνιστή γεύση που ενθουσίασε. Ακολούθησε στρογκανόφ με μανιτάρια, ένα comfort πιάτο χωρίς κρέας αλλά με απόλυτα ικανοποιητική υφή και νοστιμιά.
Για το φινάλε, ένα ωμό κέικ καρότου με φυτικό γλάσο από κάσιους έκλεισε το μάθημα με τον πιο γλυκό και υγιεινό τρόπο. Μια άκρως ανοιξιάτικη εμπειρία, γεμάτη veggie vibes!